TÄSSÄ ESIMERKKEJÄ HUSQVARNAN YLEIS MOOTTORISAHOISTA:

HUSQVARNA 435 II Moottorisaha

40.9 cm³, 1.6 kW, 33-46 cm, 4.2 kg

Äärimmäisen helposti hallittava, tehokas, kevyt ja helppokäyttöinen moottorisaha. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Varustettu käynnistystä helpottavilla polttoainepumpulla ja automaattisesti käynnistysasentoon palautuvalla stop-katkaisimella.

Husqvarna 435 moottorisaha2

Lue lisää


HUSQVARNA 435 e-series Moottorisaha

40.9 cm³, 1.6 kW, 33-45 cm, 4.4 kg

Kevyt ja tehokas yleis-moottorisaha ketjun ja laipan pikakiinnityksellä. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Varustettu Smart Start® -kevytkäynnistyksellä, polttoainepumpulla ja automaattisesti käynnistysasentoon palautuvalla stop-katkaisimella. 

Husqvarna 435 E series moottorisaha2

Lue lisää


HUSQVARNA 440 e-series Moottorisaha

40.9 cm³, 1.8 kW, 33-46 cm, 4.4 kg


Toisen sukupolven kevyt ja tehokas moottorisaha on äärimmäisen helppokäyttöinen. Entistä kapeampi muotoilu ja vaivaton käynnistys myös hitaammalla vedolla. Ainutlaatuinen X-TORQ®-moottori vähentää haitallisia päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Varustettu Smart Start® -kevytkäynnistyksellä, polttoainepumpulla ja automaattisesti käynnistysasentoon palautuvalla stop-katkaisimella. Helppokäyttöinen laipan ja ketjun pikakiristys.

HUSQVARNA 440 e series nyLue lisää


HUSQVARNA 445 Moottorisaha

45.7 cm³, 2.1 kW, 33-50 cm, 4.9 kg

Tehokas moottorisaha Husqvarnan ammattiominaisuuksia ja -laatua arvostavalle. Sahan X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu.

husqvarna 445 moottorisaha2

Lue lisää


HUSQVARNA 445 e-series Moottorisaha

45.7 cm³, 2.1 kW, 33-50 cm, 5.1 kg

Tehokas moottorisaha jonka X-TORQ®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta ja haitallisia päästöjä merkittävästi. Automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisin, ketjun pikakiristys ja polttoainesäiliön tarkistusikkuna helpottavat käyttöä. Käynnistyksen varmistavat Smart Start® ja polttoainepumppu. Saatavana myös TrioBrake™-toiminnolla varustettuna.

HUSQVARNA 445 e series H110 0330 huge

Lue lisää


HUSQVARNA 450 E-SERIES MOOTTORISAHA

50,2 cm³, 2,4 kW, 33-50 cm, 5,1 kg

Vahva moottorisaha ammattitason laatuominaisuuksilla. Muotoilultaan entistä kapeampi moottorisaha käynnistyy vaivatta myös hitaammalla vedolla. X-Torq®-moottoritekniikka tarkoittaa pienempää polttoainekulutusta ja alhaisia päästöjä. Moottorisahan käyttöä helpottavat automaattisesti käynnistysasentoon palautuva stop-katkaisija, sivulta ilman työkaluja tapahtuva ketjunkiristys sekä polttoainesäiliön tarkistusikkuna. Smart Start® -kevytkäynnistys ja polttoainepumppu takaavat helpon käynnistyksen joka kerta.

Husqvarna 450 E moottorisaha

Lue lisää


HUSQVARNA AKKUSAHA 340i

36 V, 10-14", 2,8 kg

Hiljainen, kevyt ja erittäin helppokäyttöinen moottorisaha. Soveltuu erinomaisesti kirvesmiehille, hedelmänviljelijöille ja muuhun vaativaan käyttöön. Akkukäyttöisessä sahassa on pitkäikäinen ja kestävä hiiliharjaton moottori ja ilman työkaluja kiristettävä teräketju.
H110 0631

Lue lisää


HUSQVARNA SÄHKÖSAHA 420EL

Husqvarnan tehokkaan sähkösahan ergonomia ja käsiteltävyys ovat erinomaiset. Erittäin suuri ketjunopeus takaa parhaan mahdollisen tuloksen erilaisissa kuluttaja- ja ammattikäytön töissä. Varustettuna 5m johto

Husqvarna 420 EL sahkomoottorisaha2

Lue lisää


HUSQVARNA YLÄKAHVA MOOTTORISAHA T435

35,2 cm³, 1,5 kW, 30-35 cm, 3,4 kg

Kevyt ja tehokas arboristisaha joka sopii monipuoliseen puunhoitotyöhön. Tasapainoinen ja helppokäyttöinen vaativan käyttäjän saha.

Husqvarna T435 moottorisaha

Lue lisää